Book a Class Now

Schedule - Beautiful Bike

    April 2017    

SunMar 26 MonMar 27 TueMar 28 WedMar 29 ThuMar 30 FriMar 31 SatApr 1
 
RED BIKE Peter 6:00 AM (60 min)
Power Ride w/ Live Drums Peter / Blake 7:00 PM (60 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
RollFast Peter 9:00 AM (45 min)
RED BIKE Peter 10:00 AM (60 min)
Dynamax Med Ball Training Peter 6:00 PM (45 min)
 
RED BIKE Peter 6:00 AM (60 min)
Core Ride w/ Live Drums Peter 6:30 PM (45 minutes)
Redcord 3.0 Peter 7:30 PM (45 min)
 
Tech Cycle (TC) Peter 9:00 AM (45 min)
RED BIKE Peter 10:00 AM (60 min)
cancelled Peter 6:30 PM (45 min)
Dynamax Med Ball Training Peter 7:15 PM (45 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
Redcord 3.0 Peter 11:00 AM (45 min)
 
Endurance Ride Peter 10:00 AM (60 min)
 
SunApr 2 MonApr 3 TueApr 4 WedApr 5 ThuApr 6 FriApr 7 SatApr 8
 
Power Ride w/ Live Drums Peter / Blake 7:00 PM (60 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
RollFast Peter 9:00 AM (45 min)
RED BIKE Peter 10:00 AM (60 min)
Dynamax Med Ball Training Peter 6:00 PM (45 min)
 
RED BIKE Peter 6:00 AM (60 min)
Core Ride w/ Live Drums Peter 6:30 PM (45 minutes)
Redcord 3.0 Peter 7:30 PM (45 min)
 
Tech Cycle (TC) Peter 9:00 AM (45 min)
The Peloton Peter 6:30 PM (45 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
Redcord 3.0 Peter 11:00 AM (45 min)
 
**Challenge Ride Peter 10:00 AM (75 min)
 
SunApr 9 MonApr 10 TueApr 11 WedApr 12 ThuApr 13 FriApr 14 SatApr 15
 
RED BIKE Peter 6:00 AM (60 min)
Power Ride w/ Live Drums Peter / Blake 7:00 PM (60 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
RollFast Peter 9:00 AM (45 min)
RED BIKE Peter 10:00 AM (60 min)
 
Core Ride w/ Live Drums Peter 6:30 PM (45 minutes)
Redcord 3.0 Peter 7:30 PM (45 min)
 
Tech Cycle (TC) Peter 9:00 AM (45 min)
RED BIKE Peter 10:00 AM (60 min)
The Peloton Peter 6:30 PM (45 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
Redcord 3.0 Peter 11:00 AM (45 min)
Meditation Lifestyle Mara 1:00 PM (60 min)
 
Core Ride Peter 10:00 AM (45 min)
 
SunApr 16 MonApr 17 TueApr 18 WedApr 19 ThuApr 20 FriApr 21 SatApr 22
 
RED BIKE Peter 6:00 AM (60 min)
Power Ride w/ Live Drums Peter / Blake 7:00 PM (60 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
RollFast Peter 9:00 AM (45 min)
RED BIKE Peter 9:45 AM (60 min)
Dynamax Med Ball Training Peter 6:00 PM (45 min)
 
Core Ride w/ Live Drums Peter 6:30 PM (45 minutes)
Redcord 3.0 Peter 7:30 PM (45 min)
 
All Levels Flow Yoga Natalie 6:45 AM (45 min)
Tech Cycle (TC) Peter 9:00 AM (45 min)
RED BIKE Peter 9:45 AM (60 min)
Yoga Flow Michelle 12:00 PM (60 min)
The Peloton Peter 6:30 PM (45 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
Redcord 3.0 Peter 11:00 AM (45 min)
Meditation Lifestyle Mara 1:00 PM (60 min)
 
Core Ride Peter 10:00 AM (45 min)
 
SunApr 23 MonApr 24 TueApr 25 WedApr 26 ThuApr 27 FriApr 28 SatApr 29
 
Power Ride w/ Live Drums Peter / Blake 7:00 PM (60 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
RollFast Peter 9:00 AM (45 min)
RED BIKE Peter 9:45 AM (60 min)
Yoga Flow Michelle 12:00 PM (60 min)
Dynamax Med Ball Training Peter 6:00 PM (45 min)
 
Core Ride w/ Live Drums Peter 6:30 PM (45 minutes)
Redcord 3.0 Peter 7:30 PM (45 min)
 
cancelled Natalie 6:45 AM (45 min)
Tech Cycle (TC) Peter 9:00 AM (45 min)
RED BIKE Peter 9:45 AM (60 min)
cancelled Peter 6:30 PM (45 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
Redcord 3.0 Peter 11:00 AM (45 min)
Meditation Lifestyle Mara 1:00 PM (60 min)
 
Endurance Ride Peter 10:00 AM (60 min)
 
SunApr 30 MonMay 1 TueMay 2 WedMay 3 ThuMay 4 FriMay 5 SatMay 6
 
Power Ride w/ Live Drums Peter / Blake 7:00 PM (60 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
RollFast Peter 9:00 AM (45 min)
RED BIKE Peter 9:45 AM (60 min)
Yoga Flow Michelle 12:00 PM (60 min)
Dynamax Med Ball Training Peter 6:00 PM (45 min)
 
RED BIKE Peter 6:00 AM (60 min)
Core Ride w/ Live Drums Peter 6:30 PM (45 minutes)
Redcord 3.0 Peter 7:30 PM (45 min)
 
All Levels Flow Yoga Natalie 6:45 AM (45 min)
Tech Cycle (TC) Peter 9:00 AM (45 min)
RED BIKE Peter 9:45 AM (60 min)
Yoga Flow Michelle 12:00 PM (60 min)
The Peloton Peter 6:30 PM (45 min)
Dynamax Med Ball Training Peter 7:15 PM (45 min)
 
Redcord 3.0 Peter 6:15 AM (45 min)
Redcord 3.0 Peter 11:00 AM (45 min)
Yoga Flow Natalie 3:30 PM (60 min)
 
**Challenge Ride Peter 10:00 AM (75 min)

    April 2017    

FOLLOW US!